TV2 Sport i alle kanaler
Teknofil

TV2 Sport i alle kanaler

Annonsør­innhold
Les hele saken »
TV2 er utvilsomt på hugget for tiden. I forrige uke inngikk de avtaler med A-pressen, Dagbladet og Edda Media om videredistribusjon av kanalens tippeligasendinger på nett. Nå kommer de også inn på Viasat og MSN.

Les også: Her ser du Tippeligaen billigst.

TV2 Sport til Viasat
Viasat melder i dag at de nå vil tilby TV2 Sport som en del av sitt kanaltilbud. Dermed er kanalen tilgjengelig hos alle TV-distributørene.

 - Vi er svært fornøyde med å kunne tilby TV 2s sportskanaler med blant annet alle søndagskampene fra Tippeligaen. TV 2 Sports spennende og attraktive rettighetsportefølje er et sterkt tilskudd til Viasats allerede omfattende tilbud av eksklusive sportsrettigheter, sier Erik Z. Børresen, administrerende direktør i Viasat.


TV2 Sport har i år satset hardt på tippeligaen og vil i alt sende 210 av de 240 kampene i tippeligaen. Hver søndag sendes det kamper i fem forskjellige kanaler. For å få tilgang til kanalene må du bestille disse som et separat abonnement fra Viasat. Prisen på dette abonnementet er det samme som hos konkurrenten Canal Digital, 159 kroner i måneden. Abonnementet forutsetter 3 måneders binding. Get på sin side tar samme pris, mens RiksTV tilbyr disse kanalene til kroner 99 per måned, dette abonnementet forutsetter på sin side 12 måneders binding.

Samarbeid med MSN
Men det er ikke kun på TV-fronten TV2 satser. Ifølge Dagens Næringsliv har kanalen inngått avtale med nettsiden MSN om videredistribusjon av kanalens nettinnhold. Nettsidene vil bære både TV2 og MSN sitt merkenavn, men selve innholdet vil ligge på TV2s egne servere. For å få tilgang til nettvideoene må besøkende derimot gå inn på TV2s nettsider. MSN forsøkte selv å by på rettighetene til Tippeligaen, men måtte se seg slått av TV2 og VG. TV2 på sin side innrømmer at prisen ikke ble den billigste.

- Vår ambisjon er vekst i trafikk, og det er naturlig at vi gjør noe med distribusjonen når vi kjøper dyre fotballrettigheter. Da er det viktig å finne frem til gode, langsiktige samarbeidspartnere, sier redaksjonssjef hos TV2-sporten Håvard Myklebust, ifølge Dagens Næringsliv.


Konkurrenten VG har på sin side kritisert TV2 for å misbruke rettighetene de har fått. De mener videredistribusjonen er i strid med disse og vil vurdere å gå til sak mot TV2.

Les også: Test av fotballen på nett.

Nytt nettsamfunn for fotball
Samtidig er ikke distribusjon alene nok for TV2, de vil også ha ditt innhold. Derfor har de i dag lansert et helt eget nettsamfunn for fotballinteresserte. Nettsamfunnet, som heter Min Fotball er foreløpig i beta, og TV2 jakter på personer som vil teste tjenesten. Her skal du kunne holde deg oppdatert på de siste hendelsene for ditt favorittlag og legge inn egne vurderinger og kommentarer.

Tjenesten lar deg også legge inn videoer fra TV2 Sumo og andre nettsteder.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen