TV-selskap endrer karakter
Teknofil

TV-selskap endrer karakter

Canal Digital slår seg på brystet med enormt mange nye kunder for sin nettleverandør-tjeneste. De har i år hatt en vekst på minst 50 prosent.

Massiv økning
Canal Digital har ifølge pressemelding nå over 150.000 kunder på sin internett-tjeneste. De høye tallet kommer av en kundemasse på 50.000 som har søkt mot selskapet det siste året. Selskapet hevder dermed at de er Norges tredje største Internett-leverandør.

- Over flere år har vi brukt store summer på å oppgradere kabel-tv-nettene våre. Nå ser vi resultatet av de investeringene vi har gjort over store deler av landet de siste årene, ikke minst i distriktene, sier administrerende direktør Svein Erik Davidsen, ifølge pressemelding.


Svein Erik Davidsen, administrerende direktør hos Canal Digital, er fornøyd med selskapets satsning.

Vil ha alt-i-ett

Canal Digital er dermed på full fart fra å være en ren TV-distributør til å bli en av Norges betydelige Internett-leverandører. Dette vil utvilsomt komme selskapet til gode når IPTV kommer for fullt til markedet. Canal Digital merker samtidig selv at nye kunder gjerne vil ha komplette pakker.

- Canal Digital er mer enn bare TV. Både bredbånd og digital-TV er populært hos våre kunder. Det betyr bedre produkter til kundene våre, og mange ser fordelen av å ha en og samme leverandør på flere produkter, sier Davidsen.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen