TV-er med stil og sjarm

For å overleve blant alle produsentene av LCD-skjermer der ute har taiwanske Hannspree funnet sin egen lille nisje. TV-produsenten designer små TV-er formet som alt fra epler til Batman-figurer. De har gjort stor suksess i hjemlandet og planlegger nå å starte opp en butikk i statene.

Hannspree satser alt på individualisten i oss og tilbyr TV-er for alle og enhver. Er du for eksempel fan av baseball kan du få kjøpt en TV lagd av lær og formet som en sådan. For de små kan du få tak i en TV formet som vognen Askepott dro på ball i.

Men det å uttrykke seg selv ved hjelp av en TV kan fort bli en dyr opplevelse. En 9,4" LCD-skjerm formet som en krabbe koster rundt 3200 kroner, og de fleste andre modeller selges for det dobbelte. En 12" versjon av Batman koster for eksempel rundt 6300 kroner.

Fire designfirmaer er ansatt for å hjelpe til med å utvikle flatskjermene, og utvalget består nå av mer enn 100 ulike konstruksjoner. Målet er å revolusjonere TV-industrien ved å fokusere på selve utsiden av boksen.

- Vi forkaster alle regler, sier en representant for bedriften. Vi selger TV-er til mennesker som synes TV-en i seg selv er like viktig som hva de ser på den.

Du får selvfølgelig også med en fjernkontroll i samme stil. På hjemmesiden til produsenten finnes det bilder av flere TV-er.

(Kilder: TaipeiTimes, AP, Engadget, I4U)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen