TV 2 lanserer ny humorkanal
Teknofil
(Bilde: pressemelding/TV 2)

TV 2 lanserer ny humorkanal

The Tonight Show med «norske» Jimmy Fallon blir trekkplasteret.

TV 2 skriver i en pressemelding at de i mars 2015 kommer til å lansere en ny kanal kalt TV 2 Humor. Dette blir Norges første rendyrkede humorkanal. 

Ikke overraskende vil kanalen by på en rekke komiserier. Nyere serier som Modern Family, 2 Broke Girls og New Girl nevnes i pressemeldingen. Det samme gjør South Park, My Name is Earl, Fresh Prince of Bel Air og That 70's Show.

Derimot er det talkshowet The Tonight Show med Jimmy Fallon som skal være det store trekkplasteret. Episodene skal sendes døgnet etter at de blir vist i USA.

– The Tonight Show with Jimmy Fallon er et kupp. Showet som tidligere ble ledet av legenden Jay Leno, har tatt helt av i USA etter at Jimmy Fallon tok over. Komikeren har vunnet både Emmy og Grammy-priser, sier TV 2-direktør Nina Lorgen Flemmen i pressemeldingen.

Det TV 2 ikke nevner er at trekkplasteret deres faktisk har norske aner. Jimmy Fallons oldefar var norsk. Han het Hans Hovelsen, og var en sjømann fra Fredrikstad, ifølge Irishamerica.com.

Allerede fra 1. desember blir The Tonight Show with Jimmy Fallon tilgjengelig på TV 2 Sumo, for deg som abonnerer på denne streamingtjenesten.

TV 2 skriver videre i pressemeldingen at de også vil satse på norskprodusert humorinnhold til den nye kanalen i 2016. Hva slags programmer de tenker seg her er imidlertid ikke kjent.

TV 2 Sumo er nå på alle store spillkonsoller
Lansert på Xbox One i oktober »

(Kilde: pressemelding, Irishamerica.com, IMDb.com)

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen