Turboneger med mobilstunt

Turboneger med mobilstunt

I følge en pressemelding fra Telenor er det første gang et norsk band slipper en låt først på mobilen. Låta heter "Do You Do You Dig Destruction?", og er hentet fra Turbonegers kommende album. Telenors kunder kan laste ned låta gratis.

"Ta miljøvern på alvor, kjøp musikken digitalt!" oppfordrer Turbo-gutta. 

Flere alternativer
Det er djuice og Telenor i samarbeid med Universal Music som tilbyr sangen. Låta kan lastes ned gratis ut april. Som med alle sanger du kjøper via Telenors musikkbutikk, får du også her rett til å laste den ned til PC. Dermed kan "Do You Do You Dig Destruction?" brennes på CD, spilles på andre mp3-spillere etc.

"2006 var året da musikk på mobilen for alvor fikk fotfeste i Norge. Telenors kunder lastet ned flere enn 1 million låter, og nesten like mange musikkmobiler ble solgt her til lands. Vi ser at suksessen fortsetter i 2007," sier Jon Erik Haug, leder for Privat Mobil i Telenor i pressemeldingen.

djuice og Telenor har 750.000 låter i sin musikkbutikk og er i dag nest størst på lovlig digital nedlasting av musikk i Norge. 

Slik henter du den
"Do You Do You Dig Destruction?" med Turbonegro kan enklest anskaffes ved å sende en tekstmelding med kodeord "musikk" til 2244. Tilbudet gjelder kun djuice og Telenor-kunder i Norge, opplyser Telenor.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen