Tull og tøys for kjærlighetssyke

Personlig har jeg lite til overs for Valentines Day.

Dette er nok en tradisjon som handelsstanden har innført for at du skal bruke penger på tull og tøys.

Hvis du først skal feire så bør du holde deg unna konfekter, blomster og romantiske middager. Disse sakene vil derimot klart få fart på kjærlighetslivet ditt.

Send en film
Kort er alltid en slager på Valentines. Så og si ethvert amerikansk barn har opplevd traumer denne dagen etter å ha funnet en tom postkasse. I hvert fall om vi skal tro på hollywoodfilmenes fremstilling. Trolig er det heller snakk om en rekke forsmådde regissører og manusforfattere.

Uansett er det lite spennende å motta et kjedelig kort denne dagen. Da er det langt bedre å sende noe kreativt. Vel kanskje dette ikke anses som veldig kreativt, men Jibjab.com tilbyr uansett en korttjeneste slik at du kan sende slikt som dette:


Ikke send for mye søppel
Om et slikt kort skulle bli for mye av det gode finnes det nok av andre tjenester som tilbyr en rekke kortmoro på denne dagen. Bare pass på å for all del unngå slikt kliss som dette:


Husk også at Valentines Day er en av festdagene i året for søppelpost. Det er ikke sikkert at din(e) utkårede synes det er like gøy med slike kort i innboksen som det du gjør.

Kle deg i kjærlighet
Om du vil unngå søppel er trolig Valentines Day feil dag å tro du skal nå dette målet. Dette er heller en av de dagene du vil bli tilbudt mest søppel i løpet av hele året. Da er det slett ingen grunn til å holde tilbake og disse vil utvilsomt bli en slager i ditt kjærlighetsliv:
Disse skjortene er utstyrt med 6 hjerter hver. Inni hjertene finnes det små lys. Når du og din utkårede går med hver deres skjorte vil hjertene lyse opp ettersom hvor nærme hverandre dere er.

Den ensomme trenger ikke frykte et liv uten lys. Thinkgeek fører nemlig også en ekstern sender som du kan plassere inntil PC-en, spillkonsollen eller bilen du er mest glad i. Da vil skjorten din lyse opp av glede når du nærmer deg din yndlingsdings.

Test dine innerste følelser
Om du er usikker på dine egne følelser, så kan heldigvis nettet hjelpe deg. Tjenesten Love Meter måler nemlig dine innerste følelser.

Funker dårlig? Denne tjenesten forteller garantert sannheten, det er da absolutt ingen grunn til å tvile på en tjeneste som måler ditt kjærlighetsliv ved at du presser tommelen din mot skjermen.Regner på kjærligheten, helt gratis
En lignende tjeneste er kjærlighetskalkulatoren. Denne måler hvor stor sjanse det er for at to personer passer sammen. I det minste ga den gode sjanser for kongen og dronningen.


Du skal heller ikke kimse av at den er langt billigere enn kjærlighetstjenestene som kommer til å pøses ut på mobil i dag.

Fang hjertene
Om du ikke er interessert i verken å bli målt eller testet så er kanskje spill heller tingen. I dette spillet skal du styre med piltastene å samle flest mulig hjerter.


Poenget er ifølge beskrivelsen å vise din kjærlighet for Gud. Personlig fikk jeg litt moro, men ikke mye av en åpenbaring.

Ta hensyn
Vel vel, samme hvordan du velger å feire kjærligheten, alene eller sammen med andre, så er det en ting som er viktig å ha i mente: menns største ønsker er ikke alltid de samme som kvinners.

Så tenk deg om før du forsøker å oppfylle hennes største ønske
.

Teknofil.no tar ikke ansvar for innhold på eksterne lenker.

Les også:
Spill Wii på PC-en
.
Her er vinnerbildet
.
Online hjernetrim
.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen