Trykkfølsom Asus Eee til Norge
Teknofil

Trykkfølsom Asus Eee til Norge

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Asus imponerte mange da de lanserte sin mini-PC Asus Eee i fjor. Siden den gang har det kommet mange slike maskiner, og de kommer med stadig mer avanserte løsninger. Nå satser Asus selv med en ny trykkfølsom versjon som kommer til Norge til sommeren.

Les også:
Nye minimaskiner med Windows 7.
Mini-PC med HD-oppløsning.

Trykkfølsom og vridbar skjerm
Asus Eee T91 er den neste storsatsningen for Asus på minimaskinmarkedet. Maskinen ble vist frem for første gang på Mobile World Congress i Barcelona i februar og Asus viste at maskinene, som kommer med trykkfølsom og vridbar skjerm også kan fungere helt fint med Microsofts neste operativsystem Windows 7. Maskinene, som også vil utstyres med innebygde løsninger for mobilt bredbånd, vil ifølge Asus komme til Norge om kort tid.


- T91 bør komme til Norge i juni eller juli. Veiledende pris vil bli 4300 norske kroner, forteller Anders Haby, markedsansvarlig hos Asus i Norden til Teknofil.

Uten GPS og digital-TV
Asus har ikke bare utstyrt maskinene med trykkfølsom og vridbar skjerm, de har også modeller som har innebygd GPS og mottaker for digital-TV, DTV. Disse modellene vil derimot ikke lanseres her i landet.

- T91 som blir lansert i Norge vil være uten GPS og DTV. Dette er for at vi skal kunne gjøre den billigere og mer attraktiv for den brede publikumsmassen, opplyser Haby.

De nye maskinene vil ha skjermstørrelse på 8,9 tommer.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen