Trykkfølsom iPod før jul?

Alternativ tekst mangler

Vi har i lengre tid hørt rykter om en trykkfølsom iPod. Nå sier ryktene at iPod-flaggskipet vil være på plass på markedet før jul.

En ubekreftet kilde sier at Apple er i kontakt med en siste kilde for å fullføre de siste spesifikasjonene på den trykkfølsomme iPod-en. Den samme kilden sier også at det er mulig vi ser spilleren allerede i oktober.

Så langt finnes det mange fantasifulle bidrag til hvordan nykommeren kan komme til å se ut, og bildet ovenfor er trolig ett av dem. De fleste tror at iPod-en vil bestå av én stor skjerm som dekker det meste av fremsiden, og at du vil styre alt ved å trykke rett på skjermen.

Alternativ tekst mangler
Bidrag av bildemanipulering

Noe som gir ryktene et snev av kredibilitet er at Apple tok patent på en ny type trykkfølsom skjerm i mai. Teknologien gjør at skjermen kan vise det velkjente iPod-scrollehjulet direkte i skjermen. Hjulet kan du bruke på samme måte som du gjør på dagens iPod-er; både som rullehjul og som knapp.

Den nye skjermløsningen krever helt spesiell teknologi. Det samme punktet på skjermen må nemlig ha to forskjellige betydninger, alt etter hvor hardt du trykker. Du kan lese mer om Apples patentsøknad hos AppleInsider.

(Kilder: Appleinsider, Gizmodo.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen