Test

Trust Combi TV-PC Pop View

Trust Combi TV-PC Pop View er egentlig ikke et TV-kort i klassisk forstand, ettersom det ikke sender noen TV-signaler til PC-en. Den står midt i mellom PC-en og skjermen og er en boks som snakker direkte med skjermen. Dette brukes så til "mikse" et TV-signal i et lite vindu på PC-skjermen eller til rett og slett å erstatte den klassiske desktopen med den siste såpeoperaen.

Eller den kan brukes på egenhånd uten noen PC i det hele tatt - som et hodeløst fjernsyn. Her kan er det mulig å tenke seg mange bruksområder, men ordet "projektor" er kanskje det første som faller oss inn. Med Pop View kan man dermed også få en TV ut av den gamle CRT-skjermen som står og råtner i et hjørne.

Fordelen med Pop View er at den ikke tar noen ressurser fra PC-en, slik at du kan spille de mest krevende action-spillene og samtidig følge med på The Julekalender i et hjørne. Og så dette da: Du kan ha det kuleste skjermkortet på den kuleste skjermen din uten at du trenger å bytte om på kablene for å se TV på den - selvølgelig uten å ta noen ressurser fra PC-en.

Kommer vi over kultursjokket når det dukker TV opp på monitoren vår?

Takk til Trust som leverte enheten til test.Trust Combi TV-PC Pop View   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen