Trust 760 PowerC@m CCD med 4 Megapiksler

Det nye kameraet er altså i realiteten et 2 Megapikslers kamera. Det er et meget enkelt kamera det er snakk om, uten optisk zoom og autofokus. Prisen blir trolig på rundt tusenlappen i nettbutikkene.

Mer informasjon i pressemeldingen under:

Trust kombinerer formgivning og brukervennlighet i den nye PowerC@m

Med høykvalitets, 2.0 Mega piksel resolusjon, Panasonic CCD optisk sensor, Trust 760 PowerC@m CCD er den perfekte løsningen for å tå skarpe fotografier når du måtte ønske det.

Dordrecht (Nederland), oktober 2003 – Det nye Trust 760 PowerC@m CCD (www.trust.com/13792) er et stilig og kompakt digitalt kamera med diskré krom farger og et følsomt Panasonic CCD optisk sensor med en resolusjon på 2.0 Mega piksler. Kamera har også en forbedret 4.0 Mega piksel kamera resolusjon gjennom intern interpolasjon. Denne modellen har flere spesial funksjoner, slik som muligheten til å inkludere dato på alle fotografier eller til å vise fotografiene i et slideshow. I et slideshow, hvert fotografi er vist i rekkefølge på det 4 cm store farge TFT LCD skjermen med et tids intervall av cirka 2 sekunder mellom hvert fotografi. Dette kameraet er Digital Print Order Format (DPOF) kompatibel, slik at brukeren kan skrive ut utvalgte fotografier uten bruk av en PC. Kameraet har også en sikkerhets anretning som beskytter fotografiene fra å bli slettet ved uhell.

Denne høy kvalitets CCD optisk sensor med en avansert 4x digital zoom produserer veldig skarpe fotografier. Brukeren har muligheten til å manuelt justere eksponering og fokus (makro, portrett og normal) av kameraet. Brukeren kan velge den korrekte hvit balanse innstilling for hver omstendighet hvorunder et fotografi kan bli tatt. Valgene er: automatisk, dagslys, skumring, fluorescerende og blendende belysning. Når man bruker automatisk blits, kan man velge mellom auto, rød øye reduksjon, natt, lys og av.

760 PowerC@m har et 8 MB internt minne, som kan bli utvidet til maksimalt til 512 MB med å bruke et ekstra SD kort. JPEG minne komprimering forsikrer optimal minne bruk. Når kameraets USB kabel er tilkoblet til en datamaskin, blir kameraet gjenkjent som en flyttbar disk og fotografiene kan fort bli nedlastet til datamaskinen og fått tilgang til.

Kameraet har et 4 cm stort farge TFT LCD skjerm med en aktiv sikt søker funksjon, zoom funksjon, fotografi avspilling, video avspilling og et flerspråklig meny. Kamera har en automatisk eksponerings funksjon med en tid forsinkelse av 10 sekunder, som gir både synlige og hørbare signaler. Det er også mulig å koble kameraet til en valgfri strøm adapter.

760 PowerC@m CCD har en Av/På knapp, men vil også slå seg selv av automatisk dersom det ikke har blitt bruk for en stund, og på denne måten spare på batteriet. Kamera blir levert med to AA Duracell Ultra batterier, et stativ, en håndledd rem, en USB kabel, en beskyttende bag, en flerspråklig instruksjons manuell og et CD-ROM som inneholder drivere og programvare(Photo Explorer 7.0 SE Platinum (Windows) and Photo Explorer 2.01 (Macintosh)).

Trust Photo Site
Eierne av et Trust digital kamera kan nå plassere alle sine digitale fotografier på Trust Photo Site (www.trustphotosite.com). På Trust Photo Site, får brukeren 25 MB gratis web plass for å kunne lagre sine beste bilder i forskjellige album. Disse album kan bli aksesert via adresser som brukeren velger selv, slik som (http://www.trustphotosite.com/customer/holiday/). Bildene kan enkelt bli delt med familie, venner og bekjente ved å sende dem en invitasjon med e-post som innholder en direkte link til det personlige online foto albumet.Brukeren kan bestemme om fotografiene kan bli sett av alle, eller om de er passord beskyttet. Bruken av passord forsikrer at bildene er sett kun av de som kjenner det korrekte passord.

Anbefalt salgspris, inklusiv moms
Trust 760 PowerC@m CCD – NOK 1199,-
* Anbefalt pris kan bli endret på grunn av markedssituasjonen, vennligst sjekk før utgivelse.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen