Trøblete overgang til Office 2010

Selskapet Forrester Research har publisert en ny rapport ("A Glimpse At The Best And Worst Of Office 2010") som setter fokus på noen fordeler og ulemper ved oppgradering til Microsoft Office 2010 for bedrifter.

Innholdet i rapporten skal være basert på tilbakemeldinger fra brukere som jobber med formidling og behandling av informasjon.

Ifølge rapporten er det en klar fordel å velge 64-bit-versjonen av Office 2010, men legger til at funksjoner som er utviklet for 32-bit-versjonen vil ikke fungere i 64-bit-versjonen.

VBA-språket og Office Object Model har gjennomgått en forvandling i Office 2010. Dette mener rapporten kan skape trøbbel for brukere som ønsker å overføre Outlook-funksjoner som eksempelvis makroer og andre brukertilpasninger.

Videre mener rapporten at endringer i Office 2010 kan medføre at integrasjoner kan bli problematiske. Det skal blant annet dreie seg om endringer i delingsfunksjonen Groove, og den nye funksjonen Outlook Social Connector, som gjør at disse ikke vil fungere sømløst.

Rapporten finner du på forrester.com.

(Kilde: Zdnet)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen