Trøbbel for Vista-oppgradering


Bilde: Microsoft

Microsoft har tidligere tilbudt rimelige Vista-oppgraderinger for kunder som kjøpte nye PC-er etter 26. oktober - men før Vista ble lansert. Tilbudet ble kalt Vista Express Upgrade.

Det viser seg nå at Microsoft har problemer med å levere disse oppgraderingene til sine kunder. Flere brukere skal ifølge PC World.com ikke ha mottatt noen oppgradering fra Microsoft.

Årsakene til dette skal være kombinasjon av et stort antall kunder som skulle oppgradere, misforståelser angående leveringsdato og at Microsofts kundeservice ikke har fungert som den skulle.

Kunder som kjøpte nye PC-er fra HP, Dell og Toshiba skal være ekstra hardt rammet av dette, men vi kjenner også til tilfeller hvor andre produsenter er involvert.

Meningen var at man via koden på "Certificate of Authenticity" (COA)-klistremerket på PC-en kunne bestille en oppgradering til Vista, ved å besøke nettsiden til Microsoft eller PC-leverandøren. Når oppgraderingen var bekreftet, skulle kunden få tilsendt en Vista-DVD i posten.

Mange av kundene opplever imidertid at COA-nummeret ikke blir godkjent, eller at ingenting dukker opp i posten - selv mange måneder etter at oppgraderingen ble bestilt.

Microsoft har foreløpig ikke kommentert saken.

(Kilde: PC World)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen