Trippel trådløst fra Motorola

Allerede i februar i år skrev vi om Motorolas planlagte etterfølgere av designsuksessen Razr V3.

Telefonene er døpt PEBL V6 og SLVR V8, og vil dukke opp i butikkhyllene en gang av andre halvdel av 2005.

Det amerikanske selskapet har nå trukket sløret av deler av tilbehøret til sine kommende modeller, og byr på tre hodesett som alle baserer seg på blåtannteknologien.

Enhetene har mange likhetstrekk, og bærer alle preg av at Motorola satser på både stil, brukervennlighet og ergonomi.

Både Razr H3, H300 og H700 utstyrt med en multifunksjonsknapp som skal gjøre det lettere å administrere samtaler uten å trykke på feil knapp.

Ergonomi er også noe disse hodesettene har fått en god dose av. Samtlige har vendbare ørefester, som gjør at du selv kan velge hvilket øre du vil feste hodesettet til.

Razr H3
Dette hodesettet er designmessig tilegnet Razr-telefonen som allerede har vært på markedet en god stund.

Hodesettet kan ved første øyekast minne om en miniatyrkopi av Razr-telefonen.

Razr H3 har, som de fleste andre av dagens trådløse hodesett, et LED-lys som indikerer at det er i bruk. På Razr H3 kan du imidlertid velge å slå av dette lyset.

Via justerbare volumknapper kan du selv velge graden av lydstyrke knappene skal gi. Hvis du ikke ønsker å bli forstyrret kan du i tillegg benytte deg av hodesettets lydløs-funksjon.

Hvis det er mange som vil snakke med deg på en gang, kan du benytte den treveis samtalefunksjonen. Via hodesettets knapper kan du veksle mellom to forbindelser samtidig, og dermed unngå å gå glipp av viktige samtaler.

Taletiden og standby-tid skal være på henholdsvis 8 og 150 timer.

Hvis du ønsker å oppleve en komplett Razr-følelse med Razr H3, må du imidlertid vente noen måneder enda. Enheten kommer nemlig ikke i salg før fjerde kvartal i år.

H300
Dette hodesettet er enkelt både med tanke på design og bruk. Motorola ser ut til å trives med fargene blå og sølv, og benytter denne kombinasjonen på alle hodesettene i denne lanseringen.

Alle samtaler styres via multifunksjonsknappen. H300 burde derfor ikke by på noen problemer verken for den erfarne bruker eller nybegynneren.

Det spesielle med H300 er at det benytter AAA-batterier. Enheten skal ha en taletid på imponerende 30 timer, og en standby-tid på 30 dager. Ulempen er imidlertid at du deretter må bytte batteri, siden hodesettet ikke har noen oppladningsfunkjson. Du kan imidlertid benytte oppladbare AAA-batterier, noe som vil forlenge hodesettets levetid betraktelig.

H300 skal fungere til både Motorolas og andre telefoner med støtte for blåtann, og vil komme i salg iløpet av årets tredje kvartal.

H700
Dette hodesettet kan passe for de som liker å stikke seg litt ut i mengden. I tillegg til den mer markante designen, er hodesettet langt mindre i størrelsen enn Razr H3 og H300.

Mye av størrelsereduksjonen kan tilskrives muligheten for å brette inn mikrofondelen av hodesettet. Når du ikke bruker hodesettet kan mikrofondelen vris inn under hoveddelen av enheten.

I tillegg til å bidra til den minimale størrelsen, fungerer den vendbare mikrofondelen som et verktøy for å besvare anrop og avslutte samtaler. Når noen ringer deg eller du vil avslutte en samtale, vrir du mikrofonen henholdsvis frem eller tilbake.

H700 er også utstyrt med et lys rundt telefonknappen på midten av hodesettet. Når hodesettet er i bruk, vises et blått lys. Fargene endres imidlertid for å indikere at batteriet begynner å bli tomt, eller at det lades.

H700 er konstruert i tråd med Motorolas RapidConnect-konsept, som skal innebære ekstra god lydkvalitet, og ekko- og støyreduksjon.

Av disse tre hodesettene er det H700 som kan by på minst taletid, med sine 6 timer. Standby-tiden skal være 130 timer. Motorola er også stolte over at du skal kunne lade opp H700 på under én time.

Du må også beregne noen måneders ventetid på denne modellen, siden den ikke vil dukke opp på markedet før i fjerde kvartal i år.

Alle hodesettene har en radius på 10 meter, og støtter både blåtann versjon 1.2 og 1.1.

Enhetenes pris er foreløpig uvisst.

(Kilder: Esato, Slashphone, Phonemag, Motorola)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen