Trippel juleglede fra BenQ

Funksjonene de tre A-serie modellene kan by på står nemlig ikke til 6 i stil. Ingen av modellene har kamera og MP3-spiller som de fleste modeller har i dag, men så er det heller ikke de mer avanserte brukerne disse modellene er tiltenkt.

 

Skjermen på de tre modellene har alle en oppløsning på 128x128 bildepunkter, og viser hele 65000 farger. I tillegg er alle utstyrt med WAP og GPRS, og du kan selvsagt både sende og motta MMS.

 

Fold, skyv og snakk
De tre nykommerne har alle fått hver sin formfaktor og særegne design. AF51 er en foldemobil med to skjermer. Den ytre skjermen har speilfunksjon for de mer forfengelige, og det indre glasset er ripefritt.

Fargekvaliteten på begge skjermene er veldig god, og kan vise imponerende 65000 farger.

 

Skyvemodellen AL21 er lavprisversjonen av Siemens’ kjente SL-serie. Som første skyvemodell i lavprisklassen kan du få en skyvbar mobil uten å bli loppet av den grunn. Med fargene rød eller sort, kan dette fort bli en moteriktig følgesvenn.

Sistemann ut er en tradisjonelt utseende mobiltelefon med navnet A31. Modellen er minimalistisk, men har fått hurtigtaster til kalender og gode snarveier til alarmer og andre påminnere.

 

De tre modellene vil være tilgjengelige i Norge rett over nyttår, og vil ha en pris på rundt 1000 kroner. Sistnevnte A31 er enda noe rimeligere, og vil ligge på rundt 700 kroner uten subsidier.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen