Trillian 4.2 er ute

Lynmeldingsprogrammet Trillian er et program som støtter tjenester som Windows Live (MSN), Google Talk, ICQ, AIM, Astra, Yahoo, Myspaceim og Jabber/XMPP. Windows-versjonen støtter i tillegg tjenester som Facebook og Twitter.

Programmet er nå tilgjengelig i versjon 4.2, og den nye versjonen inkluderer støtte for nye Twitter-funksjoner som blant annet gjør det enklere å dele spesifikke kvitringer med andre brukere.

Det skal nå være mulig å sjekke lenker som dukker opp i tjenesten – du kan få opp forhåndsvisning av nettsider fra slike lenker, noe som kan være nyttig dersom det dreier seg om forkortede URL-er.

Det er nå mulig å bruke Trillian til å logge seg inn på flere Windows Live prater samtidig. Videre har historikk-delen av samtalevinduet nå fått en ny mulighet til å organisere overføringer av filer og bilder.

Les mer om nyhetene på denne siden.

Last ned

Trillian 4.2 kan lastes ned fra trillian.im. Vær oppmerksom på at Trillian finnes både som gratisversjon og som Pro-versjon, og enkelte av nyhetene kun gjelder Pro-versjonen, eksempelvis det at du kan logge deg på flere prater samtidig. Du finner en sammenligning mellom gratis-og Pro-versjonen på denne siden.

(Kilde: Cnet)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen