Trillian 3.0 er klar

Trillian har blitt veldig populært, siden det gir deg tilgang til alle de store pratenettverkene i verden, mellom annet MSN, ICQ, AIM, YIM og IRC. I de siste versjonene har det også komt støtte for videokonferanser og audiosamtaler.

Og mulighetene med dette programmet er mange. Dersom du sitter i en videokonferanse, og du tror du gikk glipp av noe, har du muligheten til å spole tilbake. Du kan nå også gjøre oppslag direkte i store leksikon, blant annet Wikipedia. Dersom du prater om ord som er ofte brukt på nettet, så legger Trillian merke til dette, og streker under disse ordene. Da kan du senere slå disse opp på nettet med svært få museklikk.

Men en av de aller største nyhetene er muligheten til å prate med personer som befinner seg på samme lokalnettverk som deg selv. For å få til dette, benytter Trillian seg av Rendezvous-protokollen, som er utviklet av Apple. Om flere personer som bruker Trillian sitter på samme nettverk, vil programmet automatisk oppdage de andre, og tillate blant annet videokonferanser over lokalnettet. Denne egenskapen finnes bare i Pro-versjonen.

Skin-systemet til Trillian er også svært populært, og du kan forandre klienten nesten til det ugjenkjennelige. Den nye versjonen har også fått et helt nytt konfigurasjonsgrensesnitt, som er veldig enkelt og oversiktlig.

Du kan laste ned gratis-versjonen Trillian Basic fra Cerulean Studios. Mens Trillian Basic er gratis, kan du kjøpe Pro-versjonen for $25.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen