Treo 610 på vei?

Treo 600 var det store gullegget fra Handspring da Palm, nå kjent som palmOne, kjøpte opp sin gamle konkurrent i fjor. Enheten har ikke høstet annet enn lovord og skryt fra et nærmest samlet pressekorps og har dessuten stadig blitt omtalt som den første skikkelige hybriden mellom PDA og mobiltelefon.

Nå har ryktene begynt å svirre om en oppfølger til den rundt seks måneder gamle enheten. Oppfølgeren skal ifølge nettstedet BargainPDA bære navnet Treo 610 og kommer til å ordne på mange av de svakhetene som var med å trekke ned inntrykket av den opprinnelige modellen.

For eksempel skal palmOne ha fått forbedret den heller svake 160x160 pikslers skjermen fra Treo 600. Oppfølgeren vil nemlig by på en firedoblet oppløsning på hele 320x320 piksler, og skulle dermed kunne konkurrere med både Pocket PC enheter og de fleste av de billigere PalmOS-enhetene på markedet.

Videre skal Treo 610 by på Blåtann-teknologien forgjengeren manglet, noe som vil gjøre det mulig å bruke den sammen med trådløse headsett og å synkronisere data trådløst med datamaskiner og andre enheter i nær omkrets. Den originale minnekapasiteten på 16 MB skal dessuten utvides, uten at man vet hvor mye.

Designet til Treo 600 skal ha forblitt urørt, så om ryktene slår til og palmOne lanserer Treo 610 den 1. mars skulle den altså være prikk lik sin forgjenger.


relatert stoff

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen