Treo 610 kommer

Det har i flere måneder versert rykter om en oppfølger til Handsprings Treo 600, som etter hvert har blitt en av de mest lovpriste hybridene som har blitt laget noensinne. Nå er ryktene om en oppfølger bekreftet, men det hersker ennå noen få uklarheter om spesifikasjonene

Oppfølgeren til Handspring Treo 600 ett vil sannsynlgivis få navnet Palm Treo 610, ettersom Handspring ble kjøpt opp av PalmOne i fjor. Enheten kan muligens bli sluppet på markedet så tidlig som i sommer.

PalmOne har klokt nok valgt å ikke ha merkbare avvik fra dimensjonene til den forrige enheten, noe som utelukkende er positivt. Handspring Treo 600 er nemlig et av de få hybridproduktene som faktisk glir lett ned i en vanlig lomme.

Oppfølgeren vil videre bli utstyrt med Blåtann, slik at den kan kommunisere med andre enheter og datamaskiner med denne teknologien. Enheten vil også bli utstyrt med mer minne enn forgjengeren, som hadde 16 MB. Hvor mye minne det er snakk om er ennå ikke bekreftet.

En veldig rykteomspunnet detalj ved Treo 610 er skjermen. Man har tidligere antatt at skjermen til enheten vil ha en oppløsning på hele 320 x 320 piksler, noe som faktisk er dobbelt så mye som forgjengen. Dette er imidlertid litt usikkert, ettersom de aller fleste kilder ikke sier annet enn at skjermen er høyoppløselig, noe som faktisk ikke trenger å bety at den er større enn den 160 x 160 pikslers skjermen til Treo 600 i det hele tatt. Det gjenstår å se.

Ellers vil Treo 610 trolig være prikk lik sin populære forgjenger.


relatert stoff