Jawbone UP3.
Jawbone UP3. (Bilde: Jawbone)

Treningsarmbåndet Jawbone UP3 får kraftig oppdatering

En viktig, ny funksjon legges til.

Produsenten Jawbone er blant de mange aktørene på treningsarmbånd-markedet, og slapp den tredje og mest avanserte generasjonen av sine UP-modeller i november i fjor. Nå melder blant andre The Verge og Engadget at UP3 har fått en viktig oppgradering.

I forbindelse med IFA-messen skal Jawbone nemlig ha sluppet en ny firmware-oppdatering som gjør at UP3- og den nyere UP4-modellen heretter vil måle hvilepulsen til brukeren periodevis gjennom hele dagen.

Bedre hjerte-overvåkning

Tidligere målte aktivitetsarmbåndene nemlig bare hvilepulsen om morgenen, så med den nye oppdateringen er meningen altså at båndene skal gi brukerne et mer komplett bilde av tilstanden til hjertet og hvordan denne utvikler seg over tid.

Jawbone UP3.
Jawbone UP3. Foto: Jawbone

I tillegg skal de nye oppdateringen også heretter gjøre det unødvendig å berøre armbåndet for å aktivere sovemodusen til armbåndet. Dette skal armbåndet nemlig nå være i stand til å gjøre automatisk. Dermed trenger du kun å berøre det når du skal avvise alarmer og inaktivitetsvarlser.

Avansert sensor

Utover dette er UP3 også nå blitt tilgjengelig i flere nye farger. Ifølge Jawbone skal de nye funksjonene for øvrig ikke har gått på bekostning av batteritiden, som visstnok skal ligge på akkurat det samme som før.

UP3 er et relativt avansert aktivitetsarmbånd som blant annet kommer med noe som heter «bio-impedans»-sensor. Denne måler både puls, pust og perspirasjon ved å sende et svakt elektrisk signal gjennom kroppen, som fanger opp flere ulike fysiologiske faktorer.

Mer informasjon om UP-modellen til Jawbone finner du på produktsidene.

Sony lanserte nylig et nytt treningsarmbånd: Slik er «Smartband 2» »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen