Trening uten en tråd

Er kondisen nede og vekten oppe? Da kunne det vært en idé å begynne å trene litt. Og hva er vel da bedre enn å hoppe tau? Å hoppe tau trådløst, selvsagt.

Amerikanske Lester Clancy har nemlig fått patent på et sett hoppetau som er fullstendig trådløst. Og da mener vi ikke at det har blåtann eller Wi-Fi. Hoppetauet er nemlig trådløst fordi det mangler tau.

Du leste riktig: Et sett hoppetau uten tau. Alt settet består av er håndtakene, mens tauet som vanligvis går mellom de to, er borte. Dermed går treningsøkten ut på å hoppe tau over et usynlig tau. Og om du er lat, kan du bare late som om du hopper.

De to håndtakene inneholder en vektkule hver, som roterer inne i en sylinder. Dette skal simulere vekten av tauet som vanligvis går fra håndtak til håndtak.

- Det er perfekt for den klumsete. Om du hopper, bruker du fortsatt beina og armene, og får trent kondis, sier Clancy til avisen The Globe and Mail. Den store forskjellen er i følge oppfinneren at du ikke trenger å bekymre deg for å snuble i tauet.

Om du vil ha deg et sett trådløse hoppetau, må du belage deg på å vente. Clancy har nemlig bare laget én prototype, og leter nå etter en investor som er villig til å spytte penger i produktet.

(Kilder: engadget.com, theglobeandmail.com, patentlysilly.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen