Trenger du gavetips til Valentines?

14. februar og Valentinsdagen nærmer seg med stormskritt. Denne dagen er en ypperlig sjanse til å gi din kjære litt ekstra oppmerksomhet. Selfølgelig kan man alltids gå for sjokoladen og blomstene. Men hvis du syns det er på tide med litt forandring, presenterer vi her et lite dryss med gavetips for de spesielt interesserte.

--- Til jentene --

Plysjbakterier
Svært få jenter er i stand til å motså pelskledde dyr og ting. Det gjør ikke noe om det til og med er pelskledde bakterier i kosedyrform. Disse mikrobene i plysj er mellom 13 og 17 cm lange. De har til og med ekte navn. Du kan blant annet velge mellom Kjøttetende Bakterie, Dårlig Ånde, Forkjølelse, Kyssesyken og Ebola. I tillegg kan du kjøpe en utgave av den fryktede Bokormen.

Når du kjøper en eller flere av disse 12 små monstrene, følger det med et informasjonskort. Her står det utfyllende informasjon om den virkelige varianten av bakterien, og hvordan den lever i sitt rette element. Og skulle du lure på hvordan den faktisk ser ut, kan du ta en titt på bildet som følger med tøyversjonen.

Pris: Ca 40 kr per stykk uten frakt ($5.99).

 

Laserlampe
Lyst på litt spesiell stemning? Da er denne laserlampen perfekt for deg og din utkårede. Den kan stilles inn i forskjellige modus, og kaster stemningsfulle og underlige lysstråler rundt i rommet og i taket.

Med lampen følger også tilbehør, som kan settes på for å gjøre lyset mer diffust, og dermed skape en mer intim stemning. Lampen er bærbar, og batteriene fungerer i opp til 8 timer. Høyden er ca 13 cm.

Pris: Drøye 600 kr uten frakt ($99.99).

 

Kabelarmbånd
Å kjøpe armbånd hos gullsmeden kan nok for mange svi litt for mye i lommeboka. Her har du et billigere alternativ, som i tillegg er ganske uvanlig. Det håndlagede armbåndet er laget av 8 strømkabler som er tvinnet i 4 par. De ser heller ikke så verst ut, og kan godt mistenkes for å være noe helt annet enn kabler.

Armbåndene kommer i 3 forskjellige størrelser: liten, medium og stor.

Pris: Ca 82 kr uten frakt ($12.99).

 

Lommeguru
Dette er en liten leke man aldri blir lei av. I tillegg gir den deg oppmerksomhet. Denne lille dingsen er basert på 20 spørsmål-konseptert. ørst skal du tenke på en hvilken som helst ting. Den lille lommeguruen prøver så å finne ut hva det er du tenker på. Den stiller deg 20 ja-og-nei spørsmål, og ut fra dette prøver den å tippe hvilken ting du tenkte på. Du kan velge mellom svaralternativene "ja", "nei" og "annet".

Den lille nyskjerrigperen følger de samme prinsippene som en menneskelig hjerne ved hjelp av sin kunstige intelligens. 20 spørsmåls-spillet kan også fåes til PC.

Pris: Ca 150 kr uten frakt ($22.99).

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen