Trekker sitt eget nettbrett

HP Slate skulle kommet i salg til sommeren, men nå ser det ut til at HP har bestemt seg for at mediebrettet ikke holder mål, skriver Mobil.se.

HPs iPad-konkurrent kjører Windows 7 som operativsystem og har en prosessor fra Intel, og meningen var at Slate skulle kunne kjøre flere program samtidig og gjøre flere ting enn Apples brett, og på den måten posisjonere seg nærmere vanlige bærbare PC-er.

Les også: HP Slate vs Apple iPad - Her er stillingen.

Men ifølge TechCrunch har HP nå kommet fram til at Slate ikke er bra nok i sin nåværende form. Nøyaktig hva som ikke holder mål er ikke klart, men det spekuleres både i at Windows 7 ikke fungerer optimalt og at deler av maskinvaren fra Intel ikke lever opp til forventningene.

Om ryktene stemmer betyr det ikke nødvendigvis at HP trekker seg ut av det nye produktsegmentet, men at Slate vil dukke opp i en omarbeidet form senere i år.

HPs kjøp av mobilprodusenten Palm har gitt nytt liv til rykter om at selskapet heller vil ta i bruk sistnevntes operativsystem for smarttelefoner, WebOS, enn Windows 7, men det spekuleres også i at Googles Android er et alternativ.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen