Sony Playstation 3 Slim (foto: Sony)

Tregere Blu-ray i PS3 Slim

Den nye Playstation 3 Slim er på vei til butikkhyllene i disse dager. PS3 har lenge vært anerkjent som en kurant Blu-ray-spiller, og nye Slim kommer også naturligvis med Blu-ray-støtte.

I forhold til den forrige PS3-modellen har Slim-varianten mer moderne innmat, inkludert en en 45 nm Cell-prosessor. Det gjør sitt til at effektforbruket går ned – noe som igjen krever mindre kjøling og dermed bidrar til å dempe støynivået.

Nettopp støynivået var trolig den største ulempen med PS3 som Blu-ray-spiller. Dette har blitt bedre i nye PS3 Slim, men dessverre har utviklingen gått i feil retning på ett område – lastetiden.

Tregere lasting av filmer

Ifølge en test gjennomført av Engadget bruker PS3 Slim noen sekunder ekstra på å laste inn Blu-ray-filmene – alt fra to til ti sekunder mer for de titlene som ble testet.

Det er det ingen enorme forskjeller vi snakker om, men det er likevel er skuffende at utviklingen ikke har gått i riktig retning her – det er tross alt tre år siden PS3 kom på markedet.

Bitstreaming

På den positive siden kan PS3 Slim sende ut de tapsfrie TrueHD- og DTS-HD Master Audio-lydformatene for dekoding i forsterkeren (såkalt bitstreaming).

Finn dagens beste priser på PS3 Slim i vår prisguide. Her kan du også se flere bilder av produktet.

(Kilde: Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen