Treerbanden

Benq satser tydeligvis på design for tiden, for deres tre siste kompaktkameraer er atskillig lekrere en noe som helst Benq har begått av kameraer tidligere.

Benq E800
Benq E800

Først ut er Benq E800 som er det eneste av de tre nye kameraene som ikke har et grep som er trukket med imitert lær. Likevel, det ser forholdsvis stilig ut, og godt er det, for spesifikasjonene har vi sett før: 8 megapiksler, 3x zoom fra 34 til 102mm, skjerm på 2,7 tommer (6,9 cm), og ansiktsgjenkjenning som kan ta opp til åtte ansikter med i betraktningen - bokstavlig talt. Ikke noe som skiller seg ut, verken i positiv eller negativ forstand, men det er vel egentlig heller ikke å forvente, da dette er en av Benqs budsjettmodeller.

Benq E800 skal vissnok bli tilgjengelig i mai, men hva prisen blir vet vi ennå ikke.

Benq C750
Benq C750

Benq C750 og C850 er nesten identiske hva spesifikasjoner angår, og utseendet er ikke spesielt forskjellig heller. I følge produsenten selv er disse utstyrt med "leather texture handle", noe vi tolker dithen at grepet er trukket med imitert lær - hadde det vært ekte saker er vi rimelig sikre på at Benq hadde skrytt uhemmet av det.

Benq C850
Benq C850

Foruten designet er Benq C850 og Benq C750 som nevnt nesten identiske også på innsiden. Benq C850 har en oppløsning på 8 megapiksler mot C750s syv, og lillebror må også nøye seg med en skjerm på 2,5 tommer (6,3 cm) mens C850 har 2,7" (6,9 cm).

Selv om resten av spesifikasjonene er en smule kjedelige, så våkner vår interesse betraktelig når vi noterer oss at de to nye C-kameraene vil begge få ikke bare P-auto, men også lukkertidsprioritet, blenderprioritet, og til og med helmanuell eksponering! Ikke noe vi ser for ofte i kompaktkameraer, desverre.

Pris på de nye kameraene i Benqs C-serie er ennå ukjent, men de skal bli tilgjengelige i løpet av april, sies det fra Benq.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen