Tredje generasjon HD DVD

Illustrasjon
Bildet viser Toshiba HD-E1

Alle de tre nye frittstående HD DVD-spillerne fra Toshiba prises veiledende til under 500 dollar, og er tredje generasjon HD DVD-spillere fra selskapet.

HD-A3 er den enkleste modellen, som kun er en mindre oppgradering av den eksisterende HD-A2. Spilleren støtter 1080i-oppløsning. Veiledende pris er satt til 299 dollar og tilgjengelighet er satt til september.

HD-A30 rettes mot mellomklassen. Spilleren støtter 1080p med 24 FPS og HDMI-CEC (Consumer Electronics Control"), som muliggjør styring av av flere komponenter via HDMI-kabelen, ved bruk av én fjernkontroll. Veiledende pris er $399 og spilleren kommer i september.

HD-A35 er toppmodelllen, som i likhet med A-30 støtter HDMI-CEC og desssuten HDMI deep color (inntil 48-bit RGB), som er en del av HDMI 1.3-standarden. Spilleren ventes å dukke opp i butikkene i oktober.

Alle modellene får avrundende hjørner og et slankt design med en høyde på 6 cm. Utførelsen er sort pianolakk.

Toshiba skiller mellom sine modeller for det europeiske og amerikanske markedet, og det er foreløpig usikkert når de nye modellene blir tilgjengelig på det europeiske markedet.

Foreløpig billigst
Den rimeligste frittstående HD DVD-spilleren i salg her til lands er for tiden Toshibas HD-E1, til rett over 3000 kroner. Når det gjelder HD DVD-avspiller for PC-bruk kan SD-H802A fra samme produsent plukkes opp for drøye 1500 kroner.

(Kilder: Tom's Hardware, Techsout)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen