Tre rimelige nykommere

For det aller beste ved disse mobiltelefonene er prislappen. De tre nye modeller skal nemlig ikke koste mer enn rundt tusenlappen når de kommer på det norske markedet. Og med subsidier og binding er prisen trolig nede i en krone.


Det er ingen av de tre nykommerne som har kamera. Dermed sikter de seg inn på et publikum som kun vil ringe og sende tekstmeldinger med mobiltelefonen sin.

 

Sukkersøte

To av de nye modellene har vanlig tradisjonelt mobilutseende, eller ”candy-bar”-form. Begge modellene er enkle, og skal også være enkle i bruk.

J220i er spesielt tilpasset SMSÂ’erne. Den har enkel ettklikksnavigering og ikonmarkeringer som gir tilgang til de funksjonene du bruker ofte. Du kan lagre opp til 500 telefonnumre og opp til 200 tekstmeldinger.

Modellen kommer enten i svart eller himmelblått, og i tillegg kan man kjøpe egne deksler dersom man vil gjøre mobilen mer personlig.

J230i har i tillegg innebygd FM-radio. I tillegg til å ringe og sende meldinger har du dermed tilgjengelighet til radio når du er på farten. Og med på kjøpet får du også et stereohodesett.

Også denne modellen har enkel ettklikksnavigering, og er enkel å bruke. Du kan velge mellom fargene hvitt, kirsebærrødt og dyp blå.

Foldemobil
Siste modell ut er en foldemobil i ekte Sony Ericsson-stil. Likheten med forgjengeren Z200 er nemlig slÃ¥ende.

Z300i kommer i grå eller amethyst-rød, og skal etter planen appelere til stilorienterte som ønsker en enkel mobiltelefon. Den har både intern og ekstern fargeskjerm, og større taster enn man skulle tro det var plass til.

Utover ringing og SMS byr den dog ikke på voldsomme funksjoner.

Modellen har telefonbok, kalender, påminnelser og klokkealarm.

Z300i vil bli tilgjengelig i fjerde kvartal 2005, mens vi må vente til første kvartal av 2006 før vi får se de andre to.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen