Tre nye tastaturmobiler fra Nokia

De nye modellene Nokia kommer alle med fullt qwerty-tastatur. De er utviklet for å gi brukerne de verktøy de trenger for enklere meldingsbehandling og bruk av sosiale medier, skriver Nokia i en pressemelding.

Billig
Nokia C3 er ifølge pressemeldingen Nokias første Series 40-telefon med fullt qwerty-tastatur. Det stemmer nok ikke helt, for Nokia har også tidligere hatt flere modeller med S40 og qwerty, selv om det begynner å bli noen år siden.

C3 gir også tilgang til applikasjoner og tjenester gjennom Ovi Butikk.

Touch
Nokia C6 er en Symbian-basert smarttelefon med en 3,2 tommer stor touchskjerm og uttrekkbart QWERTY-tastatur. Også denne er utviklet med tanke på bruk av sosiale medier, og oppdateringer kan gjøres rett fra startskjermen.

Business
Nokia E5 byr på den funksjonalitet du trenger for å være effektiv både på jobb og privat, med gode egenskaper for e-post og meldingsbehandling og bruk av sosiale medier og underholdning.

Felles for der tre modellene er at de skal gjøre det enkelt å kommunisere via sosiale nettsteder, eller ved hjelp av e-post. – Folk som bruker meldinger og sosiale nettverk vil ha en best mulig opplevelse, enten de tekster, chatter, sender e-post eller bruker Twitter. Nokia C3, C6 og E5 er skapt for dette, sier Anssi Vanjoki, markedssjef i Nokia.

Nokia C3


C3 kommer med Ovi Mail og Ovi Chat, og gir deg en egen e-postkonto som du kan opprette direkte fra mobiltelefonen. Sosiale nettsteder som Facebook og Twitter kan oppdateres direkte fra startskjermen.

C3 blir også en svært billig mobiltelefon, med en pris før subsidier på under tusen kroner. Det er slett ikke noen upris for en mobiltelefon som har innbygget WLAN. Skjermen måler 2,2 tommer diagonalt, og kameraet har bildeoppløsning på 2 megapiksler.

Nokia C6

Nokia C6 har en skjerm på 3,2 tommer, og støtter touch. Her er det et fremskyvbart tastatur. Dette er en smartmobil basert på Symbian.

C6 vil trolig koste rundt 2200 kroner uten subsidier. Også her er det lagt vekt på enkel bruk av Tvitter og Facebook. Kameraet tar bilder med 5 megapiksler, og her er både autofokus og lys. Dessuten kan du bruke nye Ovi Maps med gratis navigasjon. Som for andre Nokia-modeller med symbian har også denne Ovi Butikk, som gir tilgang til en rekke tilleggsprogrammer som kan lastes direkte til telefonen. C6 skal være i butikk i inneværende kvartal.

Nokia E5


E5 er ifølge Nokia en modell basert på suksessoppskriften fra Nokia E72 og E63. Telefonen er skapt for den som ønsker å være produktiv både på jobb og på fritiden. Den støtter både Mail for Exchange og Lotus Notes, og skal være i salg til høsten. Prisantydningen tilsier at den vil komme til å koste under 2000 kroner før subsidier.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen