Tre nye fra Panasonic

Tre nye fra Panasonic

Panasonic DMP-BD80
Panasonic DMP-BD80

Panasonic har lansert erstatterne til Blu-ray-spillerne DMP-BD35 og DMP-BD55, og i tillegg en kombinert VHS/Blu-ray-spiller.

Samtlige modeller kommer med støtte for BD-Live (Blu-ray profil 2.0) med mulighet for å streame filmer fra Amazons videotjeneste.

Panasonic kaller sin nettjeneste for Viera Cast, som først ble introdusert på selskapets PZ850 plasma-TV. Ved hjelp av denne kan du altså aksessere Amazon VOD og en rekke andre tjenester, inkludert Youtube, Googles bildegalleri Picasa, Bloomberg og en værtjeneste.

Panasonic DMP-BD60
Panasonic DMP-BD60

Støtte for de nyeste tapsfrie 7.1-lydformatene er også på plass – Dolby TrueHD og DTS-HD Master. De tre spillerne deler også en SD-minnekortleser og USB-port, for å vise frem bilder eller video.

Andre felles spesifikasjoner er støtte for 1080/24p og høypresisjons 4:4:4 signalteknologi via Panasonics Chroma Processor Plus-prosessor. Oppskalering av 480i/p- eller 720p-materiale til 1080p er også felles for samtlige tre spillere.

Toppmodellen DMP-BD60 skiller seg fra de andre ved at den også har analoge utganger for 7.1-lyd, og kommer med en mer avansert informasjonsskjerm, som f.eks. kan vise detaljert informasjon under avspilling.

Det kan også nevnes at effektforbruket til DMP-BD60 "på tomgang" er redusert med 16 % sammenlignet med modellen DMP-BD35.

Panasonic DMP-BD70V
Panasonic DMP-BD70V

Modellen DMP-BD70V kombinerer en VHS- med en Blu-ray-spiller. Fortsatt er det nok slik at mange sitter med et stort antall VHS-titler som de ønsker mulighet for å spille av. Med denne spilleren får man da mulighet til å spille av ikke bare Blu-ray og VHS, men naturligvis også CD-er og DVD-er. Samtlige videformater kan oppskaleres til 1080p.

Det er foreløpig ikke kjent hva prisene blir eller når spillerne kommer i handelen.

Se bilder av nykommerne hos Blu-ray Freak.

(Kilde: Panasonic)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen