Tre nye Canon Ixus-kameraer

Se større bilder i produktguiden

 

Den største modellen er Ixus 750, som erstatter ixus 700. Den nye modellen har fått en ny skjerm på 2,5 tommer (6,3cm). Dessverre er oppløsningen bare på 118 000 punkter, noe vi synes er alt for lite på et kamera som dette. Faktisk er det mindre enn på Poweshot A410, som er et billigkamera til under 1500 kroner, og som har 1,5 tommers skjerm. Dette er ikke bra nok, Canon.

Bortsett fra skjermen, er den lik forgjengeren, både når det gjelder utseende og funksjonlitet. Veiledende pris er 4700 kroner, men vi forventer at gateprisen blir en god del lavere.

 

 

 


Lillebroren, Ixus 55, blir tilsvarende lik Ixus 50, der forskjellen er større skjerm, men vil likevel ikke erstatte Ixus 50. Begge modellene vil være i salg samtidig. Veiledende pris er 3800 kroner.

 

 

 

Se større bilder i produktguiden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se større bilder i produktguiden

 

Den siste modellen er Ixus i zoom, som erstatter Ixus i5. Ixus i zoom får 5 megapiksler, 2,4x optisk zoom, men dessverre bare 1,8 tommers skjerm. Kameraet kommer med en docking, med mulighet for tilkobling til TV, og fjernkontroll for å kunne styre bildevisningen. Veiledende pris er 3600 kroner.


Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen