Tre dingser på styret

Er du sykkelfanatiker og dingsetulling på en og samme tid? Da har du helt sikkert savnet en smart måte å få med deg alt utstyret ditt på tur, og ha det tilgjengelig på en fornuftig måte.

Dette problemet har RAM Mount kommet med den ultimate løsningen på. Nå kan du nemlig feste mobiltelefon, PDA og GPS på ett og samme sted: Sykkelstyret.

Triple Base Adapter Mount, som herligheten kalles, er rett og slett et monteringsstativ for diverse utstyr du normalt sett ville montert i bilen. Dermed kan du bruke bilholderen til mobiltelefonen din på sykkelstyret.

Mulighetene er nærmest uendelige. Om du er av den skeptiske typen, kan du for eksempel montere tre GPS-mottakere for å være helt sikker på at du er på rett vei.

Det kan imidlertid være en idé å tenke seg om fem ganger før du monterer PDA-en du nettopp betalte 8000 kroner for på sykkelstyret når du skal ut og sykle i terrenget.

Om du vil ha en trippelholder til sykkelen, får du kjøpt alt utstyret du trenger på produsetens hjemmeside for rundt 250 kroner (ca $38).

Nå gjenstår det bare å finne en sykkeldynamo som kan holde liv i dingsene dine, som for eksempel den hjemmesnekrede iPod-laderen vi skrev om i fjor.

(Kilder: Ram-mount.com, ubergizmo.com, navigadget.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen