Tre centimeter tynn plasma
Teknofil

Tre centimeter tynn plasma

Samsung har den siste tiden oppgradert sitt produktutvalg innen TV-skjermer med flere nye modeller. Nå kommer de med ny syltynn plasmaskjerm.

Tre centimeter tykk
Samsungs nye serie med plasmaskjermer, Serie 8, er ikke mer enn 29,5 milliometer tykk og kan dermed enkelt henges opp på veggen Ifølge Samsung er dette deres tynneste plasmaskjerm noensinne. Samtidig som de nye skjermene er tynne så vil de også kunne hjelpe deg å holde strømforbruket nede lover Samsung.

- Plasma-TV-ens energiforbruk har sunket dramatisk. Den nye 8-serien bruker 240 watt, som er opptil 40 prosent mindre enn fjorårets modeller. Selv om den er utrolig tynn har den all elektronikk innebygd, inkludert en digitalmottaker for kabel- og bakkenett som støtter mpeg4-formatet, sier Andreas Bratt, nordisk produktmarkedssjef for TV hos Samsung.


Skjermene har pianosvart ramme som går over til transparent i ytterkantene. Med skjermene følger det et gjennomsiktig stativ, men skjermene kan også henges på veggen med Samsungs egenutviklede løsning. En 50 tommer skjerm som henger på veggen vil ikke stikke lenger enn 4,5 centimeter ut. Dermed bør skjermen ta minimalt med plass.

Kan kobles opp mot nett
Foruten å være tynne og energieffektive kommer skjermene med mulighet for trådløs oppkobling både mot nett og andre enheter. Via løsningen media 2.0 kan du for eksempel hente inn film direkte fra din datamaskin for å vise på skjermen. Du kan også laste ned applikasjoner fra nett som værmeldinger og nyhetsoppdateringer som du så kan se på skjermen. Dette krever at du også kjøper et trådløst USB-adapter fra Samsung.

Skjermene finns i 50 tommer og 58 tommer, og har en veiledende pris fra 22 990 kroner.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen