Trakk seg fra "Halo"-film

De to filmstudioene som skulle finansiere "Halo"-prosjektet, Universial og Fox, har brått trukket seg fra produksjonen etter at de havnet i uenigheter med filmskaperne. Peter Jackson og de andre produsentene bak filmen skal har blitt bedt om å redusere sine andeler av inntekten fra filmen betydelig, og dette skal ha vært årsaken til bruddet.

Ifølge Ken Kamins, talsmann for Peter Jackson og Fran Walsh ("Ringenes Herre", "King Kong"), skal Universal og Fox ha bedt om et møte med filmskaperne rett før en større utbetaling skulle finne sted.

- De ventet til siste øyeblikk med å ha denne samtalen. Peter og Fran avslo høflig etter samtaler med sine medprodusenter og med Microsoft og Bungee, utviklerne av spillet, sa Ken Kamins til Variety.

Prosjektet er imidlertid ikke skrinlagt, og produsentene skal allerede være på leting etter andre finansieringskilder. Filmen skal også være under utvikling i Peter Jacksons effekt-studio på New Zealand. Regissøren av filmen er Neill Blomkamp, en 27 år gammel debutant.

Halo-spillet har vært en gedigen suksess i store deler av verden og det har blitt solgt i overkant av 5 millioner eksemplarer av første utgave. I 2004 kom det en oppfølger, og neste år er det planlagt nok et Halo-spill, som kompletterer trilogien.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen