Trådløst via USB

Selv om store nyheter som 3D-TV-er og enda tynnere LED LCD-skjermer har dominert på nylig avsluttede CES, fantes det også en og annen mindre godbit på messen.

Ukjente HSTI og deres Wireless Media Stick er et eksempel på et slik produkt. For har du en Blu-ray-spiller, DVD-spiller, TV, receiver eller andre produkter med USB-inngang, men som mangler støtte for trådløst nettverk? Da kan Wireless Media Stick vise seg å være smart.

Henter innhold trådløst

Produktet er nemlig en USB-dongle med innebygget mottager for trådløst nettverk, som henter delt innhold på nettverket og gjør det tilgjengelig for den USB-porten den er plugget inn i.

For at dette skal fungere må du med andre ord ha et eksisterende trådløst nettverk. Både 802.11 a/b/g og /n er støttet, og sistnevnte er påkrevd for at HD-video skal kunne streames.


Produktet du plugger USB-donglen inn i må også støtte såkalt "USB Direct", det vil si mulighet for direkte avspilling av filer via USB. Det er uansett tilfelle for de aller fleste AV-produkter som har USB-inngang.

Følg oss på Twitter
Følg Audiovisuelt på Twitter

Pris og tilgjengelighet

Donglen kommer i salg i løpet av februar til en veiledende pris på $120.

(Kilder: Ehomeupgrade, HSTI)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen