Trådløst surround-hodesett fra Razer

Trådløst surround-hodesett fra Razer

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Razer har konkrete planer om å lansere sin nye trådløse hodetelefonmodell Chimaera i løpet av våren. Hodetelefonen kommer i to varianter – den "vanlige" Chimaera med stereofonisk lyd, og Chimaera 5.1 som leverer virtuell surround-lyd.

Chimaera er ment for bruk innen spilling på Xbox 360, men kan også brukes til PC ved å bytte mellom digital optisk og RCA-inngang. Kompatibel kabel for dette blir solgt separat. Det trådløse hodesettet benytter seg av en frekvens på 5,8 GHz – noe som skal bidra til å minke eller fjerne støy fra andre trådløse signaler.

Surround-emulering

De oppladbare batteriene har en varighet på åtte timer og lades opp i løpet av tre. Razer Chimaera 5.1 bruker Dolby Surround-teknologi som emulerer surround-lyd i hodesettet, og man har også muligheten til å endre på lyden via den medfølgende equalizeren (kun til Chimaera 5.1).

Av andre egenskaper finner vi drivere på 50 mm av neodym i begge øreklokker, og separate kontroller for lyd og mikrofon som er integrert i hodetelefonene.

Pris og tilgjengelighet

For flere bilder og sammenlikning mellom de to utgavene av Chimaera, sjekk ut Razers offisielle nettside. Hodetelefonene vil bli tilgjengelige i løpet av vårparten i år.

Den veiledende prisen på Chimaera 5.1 er 200 dollar (1120 kroner), eller 200 euro (1550 kroner), noe som tyder på at den europeiske prisen vil bli litt høyere. Har man ikke behov for surround-lyd, kan man skaffe seg den andre modellen for 120 dollar (680 kroner), eller 120 euro (930 kroner).

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

(Kilder: CrunchGear, Razer, TweakTown)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen