Trådløst smykke


(Klikk for større bilde)

Nokia viste i går frem det som etter alt å dømme er verdens lekreste Blåtann-headsett. Mens Blåtann-headsett lenge har vært en grå klump plassert noe klønete på øret, har Nokia virkelig gjort dette til et smykke som nok flere enn bare proffbrukere vil sette pris på.

HS-13w er navnet på det nye headsettet, som ikke bare ser lekkert ut, men som også er banebrytende med sine spesifikasjoner og muligheter.

En innebygget fargeskjerm med 128 x 128 bildepunkter samt en fargedybde på 4096 farger skal sørge for at man til enhver tid skal kunne se hvem som ringer, eller hvem som sendte en melding. Denne skal også kunne vise bilder på skjermen, og på den måten sette ditt eget personlige preg over headsettet, samt vise omverdenen noe om deg selv.

Man kan her velge mellom ulike moduser for skjermen. 'Slides' viser simpelthen bilder fra bildemappen på telefonen, mens man også selvfølgelig kan velge ett bestemt bilde som bakgrunn. Ønsker man å ha en beskjed eller hilsen som skjermsparer er også dette fullt mulig.


(Klikk for større bilde)

Noe av det mest imponerende er allikevel muligheten for å kunne gå gjennom og redigere telefonboken rett fra headsettet. Man kan i tillegg legge til nye kontakter, lese meldinger og redigere bilder uten i det hele tatt å måtte bruke telefonen.

Mange tenker sikkert nå at dette vil bruke svært mye strøm. Dette stemmer nok, men HS-13w har allikevel en taletid på 5 timer og en standbytid på rundt 150 timer. Dette imponerer ikke så veldig, men lader man headsettet hver dag skulle det ikke by på noen problemer.

Headsettet vil komme på markedet sammen med de tre telefonene 7260, 7270 og 7280 i fjerde kvartal i år. Prisen er ikke kjent i skrivende stund, men HS-13w er definitivt ikke ment for mannen i gaten, og vil nok derfor ligge an til å få en temmelig stiv pris.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen