Trådløst HP og Cisco-samarbeid

Blant annet vil det fokuseres på å hjelpe selskaper med å oppnå fordeler ved å ta i bruk Ciscos nye Pervasive Indoor-baserte produkter. Vi har i Norge allerede sett disse to selskapene samarbeide tett, blant annet under utbyggingen ved St. Olavs Hospital i Trondheim.

"I Norge har vi hatt et tett og spennende samarbeid i lang tid og vi i HP har svært god kompetanse på Ciscos løsninger. [...] Vi tar derfor signalene om et tettere samarbeid mellom selskapene, også fra sentralt hold, veldig positivt," sier Kåre Ljungmann, Business Manager for nettverkstjenester i HP Norge, i følge en pressemelding fra selskapet.

De nye Cisco-applikasjonene og -tjenestene inkluderer sikkerhet, gjestetilgang, stemme over trådløst nett, og lokasjonsbaserte tjenester. Produktene muliggjør utvikling av mange nye produkter, for eksempel IT asset tracking og integrert inntrengeroppdagelse og -prevensjon.

HP vil tilby tjenester for integrering av produkter innen Ciscos Unified Wireless Network familie, inkludert Cisco Catalyst 3750G Integrated Wireless LAN Controller, samt Cisco Unified Wireless Network Software Release 4.0.

Formålet med samarbeidet skal være å forbedre operativ effektivitet og redusere kostnader knyttet til WLAN-tjenester. Avtalen er en del av HPs nettverksstrategi. Den vil være en utvidelse av HP og Ciscos innsats for å utvikle en intelligent informasjonsinfrastruktur som oppretter, lagrer og leverer strategisk data, stemme og video, hvor og når man vil innen et større selskap.

Andre løsninger som vil bli tilbudt av HP og Cisco inkluderer såkalte smarte bygninger, IP-telefoni, integrert tjenesteadministrering, HP OpenView nettverksadministrering, mobilt og trådløst, virtualiserte datasentre og nettverkslagring.

(Kilde: Pressemelding fra HP)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen