Trådløst fra Logitech

Headsettet veier 30 gram, og er dermed ikke av de letteste i klassen, men kan til gjengjeld levere en taletid på hele 8 timer og flere ukers standby. Som man kan se på bildene har selve ørefestet på produktet blitt polstret i mykt materiale, noe som er en sentral forbedring i forhold til de fleste andre headsett på markedet, som har en tendens til å bli ubehagelige hvis man har lengre samtaler.

Headsettet blir levert i en elegant boks, som også fungerer som lader, noe som burde være praktisk for den som er mye på reisefot. Når man ikke bruker headsettet kan det slåes sammen og få lengden halvert.

Det nye produktet fra Logitech har, som de fleste andre Blåtann-headsett, innebygd støyfjerner, som skal sørge for at bakgrunnslyder blir redusert, og har en rekkevidde på rundt ti meter. Med andre ord ikke noen grensesprengende nyvinninger i forhold til det man hittil har sett på markedet.

Allikevel er det gode muligheter for at headsettet blir populært, i og med at det skal være mer komfortabelt enn de eksisterende modellene fra andre produsenter. Prisen på $99.95 (ca 700 kr) burde heller ikke skremme vekk noen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen