Trådløse hodetelefoner fra Sony

Trådløse hodetelefoner fra Sony

De nye hifi-settene heter DR-BT50 og DR-BT21G. begge settene gjør at du kan høre å musikk og besvare mobilsamtaler på en enkel og grei måte, uten bruk av ledninger.

Sony strutter av selvtillit, og hevder det til nå har manglet hodesett som både ser bra ut og gir god lyd. DR-BT50 inneholder en 40mm Dome Type Driver og 24-biters D/A-konverter, noe som ettersigende skal medføre at dette er det første virkelige hifi-hodesettet for mobiltelefoner med stereo Bluetooth. 

Lette
Mens DR-BT50 er et sett med store lukkede øreklokker, er DR-BT21G et såkalt neckband. De store klokkene veier bare 186 gram, inklusive batteri. Hva de små veier er ikke oppgitt.

Begge hodesettene har batterikapasitet til ca 17 imer, eller hele 600 timer om man bare bruker dem for mobilsamtaler, opplyser Sony.

Prisen på hodesettene vil trolig ligge på rundt 2.000 kroner for det store settet, og rundt 1.000 kroner for det minste. Hodesettene skal være i butikk innen utgangen av april.

Anvendelse
Ved hjelp av bluetooth-adaptere kan hodesettene brukes med de fleste musikkspillere, i tillegg til mobiltelefoner med A2DP.

Norges beste mobilabonnement

Januar 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen