Trådløse headsett for mobil og musikk

Med Logitech Mobile Stereo Headset HS200 og HS 210 kan man med kun et tastetrykk bytte fra å høre på favorittsangen til å delta i en telefonsamtale.

Logitech designet de nye høretelefonene spesielt for neste generasjon musikk mobiltelefoner med Bluetooth trådløs teknologi sammen med Advanced Audio Distribution Profile (A2DP). A2DP er en kommende standard for høytytende trådløs stereo lyd. Den trådløse gir fleksibilitet, og med høretelefonenes integrerte kontroller kan man svare samtaler, kontrollere musikken eller bytte mellom de to – uten å berøre telefonen.

Fleksibelt
– Ettersom telefoni og underholdning smelter sammen, trenger folk et headset som gir dem fleksibilitet til å lytte til musikk, spill eller video i stereo, og også ringe og motta telefonsamtaler, sier Tina Jørgensen, Nordic Marketing Manager i Logitech. – For å kunne levere denne fleksibiliteten, kombinerer de nye headsetene det beste av Logitechs trådløs- og lydteknologier.

De gir suveren stereo lyd og ekstremt klare telefonsamtaler, til og med under vindfulle forhold. Og uten ledningene kan man legge telefonen i lommen, i en bag eller på skrivebordet, og fortsatt lytte og snakke.

Logitechs nye headsets leveres med den patenterte Logitech WindStop-teknologien for samtaler under vindfulle forhold. Logitech WindStop-mikrofoner er utstyrt med et sinter plastikk materiale som fungerer som en barriere mot forstyrrende luftstrømmer. Stemme kan trenge gjennom materialet, og dette muliggjør klare samtaler også utendørs på vindfulle dager, og i en bil med åpne vinduer.

Logitech Mobile Stereo headset leveres med to ulike ”bak-øret design”, begge legger vekt på stil og komfort og tillater folk å velge sin personlige stil. The Mobile Stereo Headset HS 210 har kvadratiske øreplugger med innebygd mikrofon i den høyre ørepluggen. Mobile Stereo Headset HS 200 har en sirkelformet øreplugg og en mikrofon som utvider den høyre ørepluggen minimalt. Begge er stålgrå med noe krombrytning.

Lett
Hvert headset veier i underkant av 90 gram, som skal gjøre dem komfortable å ha på over en lengre periode. De oppladbare litiumbatteriene gir opp til 10 timer med samtaletid, åtte timer musikk og mer enn 300 timer standby tid, heter det i en pressemelding fra Logitech.


Norsk pris er ikke fastsatt, men veiledende pris for begge produktene i USA er $129.99. 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen