Trådløs X-fi for bærbare

Creative Sound Blaster X-fi Notebook og Creative Wireless Reciever

Creative lanserer i dag Sound Blaster X-fi Notebook, et lydkort til bruk i bærbare maskiner. Kortet kobles til maskinen med en vanlig Expresscard-slot, og med et tilleggsprodukt kan musikken styres trådløst.

Creative lanserer nemlig også Wireless Receiver, en liten boks som gjør det mulig å streame musikk til anlegget trådløst fra PC-en. X-fi Notebook kan brukes med dette produktet, og man slipper dermed å ha en ledning fra maskinen til musikkanlegget.

Man kan ha opptil fire slike bokser i huset, hvis man er så sær at man ønsker fire forskjellige sanger spillende i fire forskjellige rom. Mottakeren skal ifølge Creative ta imot signalene opptil 30 meter fra maskinen med lydkortet, uten noen forsinkelse.

Sound Blaster X-fi Notebook vil bli tilgjengelig her til lands i slutten av september, til en veiledende pris på 699 kroner. Nettbutikkene har allerede lagt til produktet i sine lister, til priser fra 550 kroner. Wireless Reciever vil komme i hyllene i oktober, også denne til en pris på 699 kroner.

(Kilde: Creative)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen