Trådløs telefon med Android og 240 MHz

Den siste tiden har Motorola gjort mye riktig på mobilfronten. Selskapet, som har slitt i motvind en stund, ser også ut til å ha trukket på seg tenkehettene igjen. Med nylig annonserte Backflip snur Motorola den tradisjonelle Communicator-formen på vrangen.

Android på hustelefonen

Nå avslører selskapet enda en nyskapning. Motorola HS1001 er en trådløs telefon for hjemmebruk, men den er noe spesiell. Den er faktisk drevet av Android 1.6. Telefonen har en 2,8 tommer stor trykkskjerm (!). Det fins støtte for trådløs nett, i tillegg til oppkoblingen til basestasjon, og til lagring støtter den Micro-SD.

Telefonen er i utgangspunktet på vei til Storbritannia, men vil siden lanseres i USA. Om telefonen noensinne ser norsk jord er foreløpig uvisst. Av andre spesifikasjoner som er kjent har den 128 MB hurtigminne. Prosessoren i herligheten er en ARM9 med klokkehastighet på 240 MHz, noe som må sies å være relativt heftig for det som i bunn og grunn er en trådløs telefon. Operativsystemet ligger lagret på 256 MB ROM-minne. Hvor mye lagringsplass som er tilgjengelig for brukeren er foreløpig usikkert.

Telefonen er forventet å dukke opp i løpet av første kvartal i år, med lansering i USA i andre kvartal. Prisen vil ligge på omkring 149 dollar, altså rundt 1100 kroner.

(Kilde: androidandme.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen