Trådløs strøm til Dell

Nye Dell Latitude Z veier snaue to kilo, har en 16-tommers skjerm og et minimalistisk design. Men det mest spennende med den siste bærbare fra Dell er at du slipper kabelsalaten for å lade den opp, Latitude Z kan få strøm trådløst gjennom en oppladingsstasjon, skriver danske PC World.

Denne sørger for å gi nytt liv til tomme batterier gjennom spesielle spoler som gir elektromagnetisk induksjon. Induksjonsladning betyr at PC-en lades ved at du plasserer den på et spesielt tilpasset stativ, og teknologien er blant annet kjent kjent fra forbrukerelektronikk som elektriske tannbørster. Ladestasjonen følger ikke med når du kjøper Latitude Z, men må bestilles separat.

Hans Christian Seime i Dell Norge sier til Digi.no at han ikke vet når maskinen vil komme i salg her til lands, men han gleder seg til å selge den.

Det er ikke bare den trådløse ladingen som skal selge Latitude Z. Hovedprosessoren i maskinen er Intel Core 2 Duo. Minnet er opptil 4 gigabyte DDR3, og maskinen selges med én eller to flashdisker på 64, 128 eller 256 GB.

Prisen på herligheten er foreløpig ikke kjent.Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen