Trådløs stereolyd fra Plantronics

Trådløs stereolyd fra Plantronics

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Markedet for mobiltelefoner med mp3-spillere har eksplodert de siste to årene. Nå kommer produsentene av tilbehør på banen med flere produkter som følger opp den nye trenden.

Plantronics har laget headsett til mobiltelefoner en stund, men er i Norge kanskje best kjent for sine små bluetooth-headsett i Discovery-serien. Nå lanserer selskapet to nye headsett for mobilbrukere, Pulsar 260 og Pulsar 590E.

Plantronics Pulsar 260 er en såkalt "Pod", dvs. et kompakt Bluetooth-headset beregnet på brukere som har behov for å benytte mobiltelefonen som musikkavspiller, mens man stadig har mulighet for å snakke i mobiltelefonen. Pod-en gir mulighet for å velge musikknummer og endre volumet uten å røre selve telefonen.

Når man mottar et oppkall, blir musikken automatisk satt på pause, og man kan hente inn samtalen ved å trykke på en knapp på headsettet. Selve headsettet er lettere og mer diskret enn vanlige normale hodetelefoner med bøylestang. Dessuten kan Pulsar 260 brukes i bil ved bare å fjerne den ene øreutgangen, skriver Plantronics i en pressemelding.

Pulsar 260 er en løsning med øreplugger, og bæres om halsen, mens Pulsar 590E har øreklokker.


Plantronics Pulsar 590E er basert på Pulsar 590A. Den kan brukes til avspilling av musikk og til telefoner ved hjelp av teknologien A2DP – Advanced Audio Distribution Profile. Plantronics oppgir følgende egenskaper for 590E: 

  • Kompatibel med enhver A2DP mobiltelefon
  • Hi-fi stereolyd
  • Virker opp til 10 meter fra nærmeste Bluetooth-enhet
  • Opp til 12 timers taletid og 10 timers lyttetid
  • Teleskopmikrofon
  • Støtter Audio Visual Remote Control Profile (AVRCP), så man kan fjernstyre lydfunksjoner som f.eks. volum, avspillingsliste, demp mm.
  • Telefonen kan betjenes direkte fra knapper på headsettet
  • Headsettet kan enkelt foldes, så det tar liten plass.

Begge headsettene skal være i butikk i løpet av noen dager.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen