Trådløs stereo fra SE

Sony Ericsson lanserer nye produkter for harde livet om dagen, og løfter nå sløret av sitt første trådløse stereohodesett. Det nye settet har fått navned HBH-DS970, og fungerer med alle mobiltelefoner som har støtte for A2DP-profil og blåtann versjon 2.

HBH-DS970 består av en blåtannenhet med skjerm og to øreplugger. Pluggene er av samme type som du får sammen med Sony Ericssons Walkman-telefoner. En egen skjerm viser deg informasjon om musikken du hører på, slik at du trygt kan la mobiltelefonen forbli i lommen. Du kan også justere lydstyrken, skifte sang og navigere deg igjennom musikken på telefonen ved hjelp av blåtannsettet. Om telefonen ringer, kan du ta samtalene rett gjennom blåtannsettet, som har innebygget mikrofon. Hele settet veier 27 gram.

Om du ikke har musikk på telefonen din, kan du fint koble deg til andre avspillere som støtter A2DP, som for eksempel PDA-er, mp3-spillere og datamaskiner, og spille musikk derfra. Foreløpig har Sony Ericsson bare én telefon som støtter A2DP, den nye Walkman-telefonen W950, men settet kan også brukes med telefoner fra andre produsenter.

På et fulloppladet batteri kan HBH-DS970 levere seks timer tale eller musikkavspilling, og det har en hviletid på 300 timer. Det nye blåtannsettet skal i følge Sony Ericsson komme i butikkene i løpet av andre kvartal i år. Produsenten har foreløpig ikke gått ut med priser.

(Kilder: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen