Trådløs ruter i lommeformat

Annonsør­innhold
Les hele saken »

D-Link lanserer nå en liten Wi-Fi-ruter (DAP-1350) som gir tre produkter i ett: en ruter, et aksesspunkt og en trådløs klient (via en 3G-plugg i ruteren).

Den nye ruteren har fått navnet Wireless N Pocket Router & Access Point (DAP-1350), og den gir tilgang til internett hvor som helst, samt muligheten til å dele det med flere brukere. Med SharePort-funksjonen kan man også dele en printer eller en USB-lagringsenhet i nettverket, og sammen med en D-Link 3G USB-adapter kan DAP-1350 brukes til å opprette en mobil internett-tilkobling.

DAP-1350 kan brukes i tre ulike posisjoner. I posisjonen «trådløs ruter» kan man opprette et 802.11n-nettverk, mens man i posisjonen «aksesspunkt» kan tilføye en trådløs tilkobling til et allerede eksisterende kablet nettverk. I den tredje posisjonen kan man opprette en trådløs klient for å koble til for eksempel en stasjonær PC.

– DAP-1350 er rettet mot personer som vil ha en liten og smidig trådløs multifunksjonsruter som er enkel å ta med seg eller gjemme bort hjemme. Den fungerer like godt på forretningsreiser som familieferier, og er med andre ord et alternativ for alle som trenger bredbåndstilgang til sin bærbare PC, smarttelefon eller iPad, sier Marco Stenvall, som er produktsjef i D-Link Nordic, i en pressemelding.

Funksjoner og egenskaper

  • Wireless N: trådløs ytelse på opptil 300 Mbit/s
  • Bærbar utforming som kan forsynes med strøm via en USB-port på en PC (kun når ruteren står i posisjonen «klient»)
  • SharePort-teknikk som gjør det mulig å dele USB-printere eller -lagring i nettverket
  • Kryptering av trådløs trafikk med WPA eller WPA2
  • Wi-Fi Protected Setup (WPS)
  • Vekt: 64 gram

Les mer om produktet på dlink.com.

DAP-1350 Wireless N Pocket Router & Access Point har en veiledende utsalgspris på 649 NOK, men er foreløpig ikke lagervare i norske butikker.

(Kilde: D-Link)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen