"Trådløs" projektor fra Epson

Spesifikasjoner er lagt ut i prisguiden

Se spesifikasjonene påEMP-830 i prisguiden

Pressemelding

Glem PC-en og ikke tenk på innstillinger

(Oslo 27. august 2004) EPSON lanserer to nye multimediaprojektorer for forretningsmarkedet som gjør bruk av PC overflødig. Du trenger heller ikke tenke på oppkobling og innstilling - det tar projektorene seg av automatisk.

EPSON EMP-835 og EMP-830 har 3000 ANSI lumens og XGA-oppløsning og representerer det absolutt nyeste innen nettverkspresentasjoner. Begge produktene retter seg mot forretningsmarkedet ved bruk av storskjerms projiseringsteknologi og autofokus-funksjoner, og er skreddersydd for store forretningslokaler og undervisningsrom.

Plasser projektoren et sted i rommet og den automatiske oppstartsfunksjonen gjør at CCD-sensoren i løpet 12-18 sekunder automatisk finner lerretet, korrigerer innstillingene og automatisk fokuserer bildet optimalt på lerretet.

- Det er ikke lenger nødvendig å ta med seg en PC i møter. Presentasjonene kan gjennomføres ved å koble USB-porten til en USB-minnenøkkel, CD ROM-driver eller til og med et digitalkamera. Dette øker mobiliteten betraktelig, sier Bjørn Inge Bergestuen, Product Sales Manager hos EPSON Norge.

EMP-835 er en trådløs LAN-projektor. EPSONs EasyMP-teknologi gir trådløs tilkobling og sikkerhetsfunksjoner, nettverkskontroll og man trenger ikke koble seg opp mot en PC for å holde en presentasjon. Projektoren støtter de raskeste og mest sikre trådløse LAN-transmisjonene på markedet (802.11g), noe som gir tilkoblingshastigheter på opptil 54MBps og støtte for de siste sikkerhetsprotokollene WEP, WPA og LEAP.

EMP-835 inneholder også en inngang for PCMCIA-kort for presentasjoner eller informasjon lagret på et minnekort. Dette er kompatibelt med alle typer flash-media og IBM Microdrive når man benytter korrekt adapter.

EMP-830 er en standard versjon for de som ikke har behov for trådløse funksjoner.

Begge projektorene har kraftig zoom og fokus, og kan projisere bilder på 60 tommer fra avstander fra 1,8 til 2,8 meter. Dette innebærer at projektorene kan installeres i en rekke posisjoner og håndterer alle typer krevende romløsninger.

EMP-835 har en anbefalt utsalgspris på kr. 29.990,- eksklusiv mva, og er i salg.

EMP-830 har en anbefalt utsalgspris på kr. 27.900,- eksklusiv mva, og er i salg.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen