Trådløs overføring på opptil 90 meter

Atlantic Technology har nylig introdusert sitt WA-50 Wireless Audio System – som har mulighet til å overføre musikk trådløst i en avstand på 46 meter, eller 91 meter uten møbler, vegger eller andre hindere imellom.

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

WA-50-systemet kan tilpasses tre ulike soner og skal visstnok ikke ha forsinkelser eller støy i de trådløse signalene. Trådløse systemer som dette fjerner behovet for RCA-kabler mellom forsterkere og subwoofere/høyttalere.

Uendelig antall mottakere

Atlantic hevder at man kan benytte seg av opptil tre sendere og et uendelig antall med mottakere i sitt system. Man kobler enkelt og greit senderen til ønsket RCA-lyduttak og mottakeren til RCA-inntak på en subwoofer eller høyttalere for trådløs overføring mellom enhetene.

WA-50 kan også bli koblet til PC-en via USB – noe som muliggjør streaming av musikk fra PC-en til for eksempel høyttaleranlegget eller portable lydanlegg til bruk utendørs.

Atlantic Technology WA-50 Wireless Audio System består av en sender, mottaker, UDB-kabel, samt RCA-ingangs og -utgangskabler – og er nå tilgjengelig for en veiledende pris på 199 dollar (1150 kr).

Ekstra WA-50-mottakere og utgangskabler er tilgjengelig for 89 dollar (520 kr) per stykk. Atlantic Technologys produkter er tilgjengelig i Norge via BMB Scandinavia AB.

(Kilde: Home Theater Review)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen