Trådløs mus uten batteri


A4Tech NB-20

Mange brukere av trådløse mus har etter hvert gitt opp de oppladbare batteriene, ettersom de etter hvert mister mye av kapasiteten sin. Derfor bruker mange engangs-batterier, noe som er både kostbart og forurenser miljøet.

Dette problemet har A4Tech tatt på alvor, og har siden september 2004 produsert trådløse, optiske mus uten batterier. A4Techs nyeste utgave er NB-20.

Strøm fra musematten
NB-20 får strøm direkte fra musematten i form av lavspenningsenergi. Strømmen er så svak at det aldri vil være noen som helst fare for at man kan få støt.

Musen skal etter sigende gli lett bortover på musmatten, mye på grunn av den lave vekten.

Musmatten kobles til via en medfølgende kabel i USB-porten. Deretter er det bare å installere den medfølgende driveren, og musen og musmatten er klar til bruk. Den biten av ledningen som du ikke bruker, og som bare ligger i veien, kan enkelt rulles opp i en liten holder som henger på kabelen.

Tre tidligere modeller
A4tech har tidligere kommet med tre andre optiske trådløse mus uten batterier (NB-35, NB-50 og NB-30). NB-50, som kom i slutten av 2004, har fem knapper, hvor to av disse brukes til å zoome inn/ut i diverse programmer. Når du bruker musen ved internettsurfing tilsvarer disse to knappene Page Up og Page Down.

Priser eller tilgjengelighet her til lands er ikke kjent.

(Kilder: A4Tech, ITpro)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen