Trådløs mobillader

Er du lei av å måtte finne riktig lader, og en ledig stikkontakt for å plugge mobilen i veggen når den går tom for batteri? I så fall bør du ta en titt på en av de nye SplashPad-laderne.

 

Ved hjelp av en såkalt Paraflux-teknologi skal du nemlig slippe det! En SlashPad skal nemlig kunne lade opp mobilbatteriet ditt bare ved at du legger mobilen fra deg på den.

Viktige skritt

Begge produktene to blir denne uken vist frem på elektronikkmessen CEATEC i Japan, og administrerende direktør i Splashpower, Lily Cheng sier det er viktig at det skal være enkelt å lade opp mobilen, og tror deres nye produkter vil gjøre det lettere å glemme å ta hensyn til mobilen og hvorvidt tjenestene en bruker krever mye strøm.

 

- Forbrukere unngår å bruke batterikrevende tjenester på mobilen fordi det kutter ned batterilevetiden. Industrien legger mye vekt på å forbedre batteriene, men laderne blir ofte ignorert, sier hun på selskapets hjemmeside.

- Å lade mobilen er en essensiell og uunngåelig del av strømlikningen og en viktig del av brukergleden. Det må derfor tas hensyn til som en del løsningen.

En eller mange
Om du har en eller mange mobiltelefoner i din husstand, sÃ¥ har Splashpower  uansett løsningen for deg.

Multi SplashPad gjør det mulig å lade flere bærbare enheter på en gang. Og det er veldig enkelt. Har du laderen liggende på bordet kan du bare legge fra deg mobilen, MP3-spilleren og digitale kamera på den, så fylles batteriet av seg selv.

Har du derimot få strømtrengende apparater, kan du heller velge Single SplashPad som kun lader opp en ting av gangen.

De nye produktene skal være på vei ut på markedet, og Splashpower har allerede avtaler med flere ledende mobilprodusenter.

Hvorvidt disse laderne krever egne batterier, og hvorvidt de kommer til Norge vet vi ikke, men gjør de det går mange meter med ledninger rett i bøtta!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen