Trådløs Media Center i full HD

Etter at Zepto kjøpte tilbake sin norske avdeling fra Netshop, har selskapet lovet å satse sterkt på det norske markedet. Dette førte blant annet til en liten priskrig mellom Zepto og Netshop.

Nå melder selskapet at de lanserer en LCD-TV med innebygget Microsoft Media Center Extender, noe de skal være det første selskapet på markedet som tilbyr. Dette muliggjør trådløs avspilling av musikk, video og bilder direkte fra en datamaskin.

Zepto har bygget inn en nyutviklet trådløs boks fra Linksys, slik at all kommunikasjon fra en datamaskin med Microsoft Media Center vil gå uten en kabel. Den nye TV-en har fått navnet Helios, som tilbyr en stilren design i størrelsene 40" (Helios A40) og 32" (Helios A32).

40-tommeren har støtte for såkalt full HD (1080p), mens 32-tommeren er HD-klar (720p). Som første LCD-TV på markedet støtter Helios AOCC (Advanced Optical Contrast Coating), en teknologi som ifølge Zepto begrenser skjermrefleksjonen.

Lavt effektforbruk

Både USB-kontakter og minnekortleser for SD/kort er integrert i TV-en. Videre hevder selskapet at Helios har 25-30 % lavere energiforbruk enn tilsvarende produkter. Det gjenstår å se om dette stemmer i praksis.

Prisen er, ikke overraskende, relativt stiv. 40-tommeren har en veiledende pris på 27 145 kroner, mens 32-tommeren er priset til 21 835 kroner.

(Kilde: Zepto)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen